fbpx

Összes vélemény

Brigitta

Rated 5.0 out of 5

Minden témát érintő kurzus, ami a való életben előfordulhat az alapoktól az összetett és bonyolultabb mondatokig. Sok gyakorlással, érthető magyarázatokkal. Külön jó, hogy akkor ültem le elé, amikor időm engedte, és rá voltam kényszerítve arra, hogy sorban haladjak. Tetszett, hogy a gyakorlati feladatokat bármennyiszer meg lehetett csinálni. Rengeteg időt spórolt meg a kurzus és ha magamnak kezdem el tanulni és kikeresni a nyelvtant, nagy valószínűséggel nem lett volna sikerélményem a végén.

Minden Kurzus

Andrea

Rated 5.0 out of 5

Nagyon tetszik a kurzus, sajnos még nem jutottam a végére, viszont azt el tudom mondani, hogy logikusan vannak egymásra építve az anyagok. Sok feladat, gyakorlat van, és Panni fantasztikusan, érthetően, és olykor mókásan 😀 magyaráz, így most már egyre jobban érzem, hogy értem a nyelvtant. Kezdőknek vagy újra kezdőknek, mint én, csak ajánlani tudom. Örülök, hogy rátaláltam, és köszönöm a sok segítséget. 🙂

Minden Kurzus

Judit

Rated 5.0 out of 5

Huszon éve itt élek USA-ban (Bp-én éltem 23 évig) Panni eszméletlen jól Magyarázza el a dolgokat !!!! Nagyon ajánlom, ha valaki keres magán tanárt, hogy keresse őt. Bárcsak lenne valaki, mint Ő spanyol nyelvre nekem!!!!

Magánóra

Diána

Rated 5.0 out of 5

Sok kurzuson vettem részt de messze a legjobb Panni kurzusa. Sajnos nem tudtam abban a tempóban haladni, ahogy gondoltam, de még most is befejezhetem. És a legjobb, hogy minden élő órát megkaptunk tőle, amit bármikor meglehet nézni. Rengeteget lehet tanulni fejlődni belőle. És imádom, hogy minden modul végén essey-ket kell írnunk. Alig várom, hogy elkezdhessem a Level Up kurzust is. 🙂 Köszönjük Panni. 🙂 🙂 🙂

Minden Kurzus

P Krisztina

Rated 5.0 out of 5

Mindenkinek ajánlom, aki szeretné sokadszorra újrakezdeni ill. elkezdeni az angol nyelv tanulását. Nekem a nyelvtani zűrzavart sikerült helyre tennem és sokat segített, hogy magabizosabb legyek a beszéd terén. A többi már rajtam múlik. 😀 Az online órákon, amit nem értettem elmagyarázta Panni és haszonos tanácsokkal is ellátott. Ami nagyon sok plusz pont, hogy a mindennapi életben használt mondatok és szituációk is szerepelnek a kurzuson, így nagyon sok mondat értelmet nyert egy-egy párbeszéd alkalmával, amivel találkoztam. Nagyon köszönöm. 🙂

Minden Kurzus

B Brigitta

Rated 5.0 out of 5

Nekem bőven van tapasztalatom angol tanulásban, már gimis évektől kezdve, magánórákon át, csoportos tanulásokon keresztül, szóval tapasztalatból kijelenthetem, hogy a Minden kurzusban tényleg MINDEN benne van ahhoz, hogy valóban meg tudjon az ember szólalni és végre megértse az angol nyelv logikáját. Tökéletesen felépített, egymásra épülő feladatok, minden részletre odafigyelve, folyamatosan motivált órák, tele sikerélménnyel.

Nincs túlbonyolított nyelvtan, aminek a megértése szinte lehetetlen az iskolapadban, a logikáját Panni sigítségével végre sikerült elsajátítanom.

Minden Kurzus

K Kriszta

Rated 5.0 out of 5

Szeretettel ajánlom a Minden kurzust, mindenkinek, aki olyan használható tudást szeretne, amit a mindennapi életben nélkülözhetetlen! Örülök, hogy rátaláltam Pannira és csatlakozhattam a képzéshez, köszönök mindent!

Minden Kurzus

K Annamária

Rated 5.0 out of 5

Mindennapi Angollal sokkal magabiztosabban és bátrabban beszélek angolul Örülök, hogy tagja vagyok a csoportnak. 🙂

Csoportos óra

Hajnalka

Rated 5.0 out of 5

Nagyon szeretem Panni óráit, nagyon jó tanárnak tartom, türelmes, kedves, bármit elmagyaráz érthetően. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 🙂

Minden Kurzus

Attila

Rated 5.0 out of 5

Nagyon tetszett és sokat segített nekem. Jó a magyarázat, és ha valami nem megy akkor még egyszer át tudod magad rágni rajta és menni fog. Jók a tesztek is. Így lehet jól tanulni ha tényleg akarja az ember. Persze fogom ajánlani másoknak és már ajánlottam is. Én nagyon örültem ennek a lehetőségnek.

Köszönök mindent! Have a nice day! 🙂

Minden kurzus

Renáta

Rated 5.0 out of 5

Nekem nagyon tetszett a kurzus, logikusan van felépítve, jól elmagyarázva minden, nagyon megérte. 🙂 Köszönöm!

Minden Kurzus

Erika

Rated 5.0 out of 5

Mindenkinek csak ajánlani tudom Panni óráit! Nekem nagyon bevált a tanítási módszere. Könnyen és jól érthetően magyaráz. Nagyon megértő és segítőkész! Számomra kellően rugalmas, amit ez úton is Hálásan köszönök!!!

Eddig nem igazán mertem beszélni angolul, mert nem tudtam, hogy mit és hogyan használjak. Az elmúlt 2 hónap annyira hasznos, volt számomra, hogy a főnököm szerint is sokat javult a kommunikációm angolul, aminek nagyon örülök!

Köszönöm Panni!!!

Minden Kurzus

P. Andrea

Rated 5.0 out of 5

Mindenkinek ajánlom! Nagyon szerettem a kurzust, az elejétől a végéig! Tökéletes, érthető magyarázatokkal. Logikus a felépitése, hasznos tanácsok, feladatok vannak benne. A kezdőknek, mint én, a legjobb! Köszönöm, hogy itt tanulhatok. 🙂

Minden Kurzus

Szabina

Rated 5.0 out of 5

Nagyon tetszett a kurzus, sokat tanultam. Szerettem, hogy a feladatok egymásra voltak épülve, így addig nem tudtam tovább lépni, amíg meg nem csináltam az előzőt! Az online órákon is meg tudtam kérdezni bármit, ha elakadtam. Panni nagyon logikusan elmagyarázta az anyagot. Imádtam essay-ket írni. Köszönöm szépen a sok segítséget.

Minden Kurzus