fbpx
Panni portrait
Szia Panni vagyok Title

Szia! Panni vagyok!

Los Angelesben élek és magyaroknak tanítok való életbeli amerikai angolt.

A módszerem más, mint más angolóra, könyv vagy tanfolyam, mert kimondottan a magyar gondolkodás alapján tanítom a nyelvet, hogy sokkal egyszerűbben és gyorsabban meg tudj tanulni BESZÉLNI (és nem csak nyelvtanozni).

Ugyan már régóta elvégeztem az angoltanári képzést, nem gondoltam fő állásban ezzel foglalkozni egészen pár évvel ezelőttig, amikor elveszettnek éreztem magam és elkezdtem keresni az utamat. Sok különböző tapasztalat után rájöttem, hogy az én küldetésem az, hogy segítsek másoknak abban, hogy jobb életet tudjanak élni.

Azért kezdtem el angolt tanítani mert az utóbbi pár évben megtapasztaltam amerikában élő magyar ismerőseimen keresztül, hogy soha senki nem magyarázta el nekik, hogy mit mikor és miért úgy kell használni ahogy. Biztos vagyok benne, hogy te is megtapasztaltad ezt a magyar oktatási rendszerben…És ez sajnos kihat az életszínvonalra, a munkavállalási lehetőségekre és társasági életre is.

Én a diákjaimnak mindent átadok, ami egy sikeres, magabiztos mindennapi kommunikációhoz szükséges (és semmit ami felesleges 😉 ).
  • Segítek a nyelv logikáját elsajátítani,
  • Az amerikai élethelyzeteket navigálni,
  • És az angol gondolkodásodat beindítani.
Ezek után a diákjaim magabiztosabbá válnak, egyszerűbben beilleszkednek, jobb munkát találnak és az élet minden területén boldogabbnak érzik magukat.